Ducat Kuhinje Je nakup nove kuhinje res edina možnost?

Je nakup nove kuhinje res edina možnost?

Če primerjamo stroške nakupa ali obnove stare kuhinje ugotovimo, da so na praktično enaki ravni. Pri tem upoštevamo dejstvo, da želimo staro kuhinjo spremeniti v enako funkcionalno in sodobno, kot bi bili tega deležni od nove kuhinje. Dejstvo pa je, da se šele ob pogumni obnovi kuhinje pokaže vrsta starih poškodb, ki so v kuhinji nastajale skozi leta in leta. V takih primerih je racionalneje kuhinjo zamenjati v celoti. Če je prostor, v katerem pri vas stoji kuhinja, zanjo premajhen ali čudno oblikovan, si lahko omislite izdelavo kuhinje po meri. Na tak način boste kar se da dobro izkoristili vsak milimeter vašega prostora.

Kuhinjo lahko date delati mizarju, ki mu zaupate vse svoje želje glede postavitve in videza kuhinje. Glede na stil, ki ga boste izbrali, vam bo predlagal material, iz katerega bi bila najbolj priporočljiva izdelava kuhinje po naročilu. Morda se zdi, da je nakup tovrstne kuhinje zelo drag, vendar temu ni tako. Mnogi, ki so se že odločili za kuhinje po meri, so bili z izdelavo zelo zadovoljni. Mizar ji pride tudi montirat na dom. Take kuhinje zdržijo dlje od kupljenih v trgovini, saj so izdelane iz kakovostnejših materialov. Mizar vselej poskrbi za to, da so uporabljeni samo kvalitetne surovine, saj sam jamči za svoje delo. Izbral oziroma predlagal bo materiale ultrapas, iveral, madiapan in podobno.

Da bi si laže predstavljali, kako naj bi vse skupaj izgledalo, vam bo mizar z veseljem pripravil graični načrt kuhinje, ko si jo je zamislil sam in kot ste jo od njega želeli vi. Šele po 3D izrisu si boste bolje predstavljali, kako bo izgledala vaša nova kuhinja. Pomembno je, da prostor popolnoma izkoristite. Naročajte v zimskem času, ko imajo mizarji manj naročil in se lahko skoraj zagotovo posvetijo zasnovi in oblikovanju vaše kuhinje.