Ducat Osebni trener Shujšala sem šele, ko mi je pomagal fitnes trener Maribor

Shujšala sem šele, ko mi je pomagal fitnes trener Maribor

Ja, tisti, ki ste se že spoprijeli z odvečnimi kilogrami, veste kako težko je shujšati, tudi sam sem bil v tem neuspešen, dokler mi ni pomagal fitnes trener Maribor s katerim sem končno izgubil kilograme, ki so se nabirali več let skupaj.

Življenje prinese svoje, posebej, ko zakorakamo v službo, si ustvarimo družino, kar naenkrat nimamo več časa zase, pojemo kar nam pride pod roko in z leti se vse to pozna, tako sem sam bil v isti zgodbi, dokler mi ni ponagajalo zdravje, nisem se več dobro počutil. Vedel sem, da moram nekaj narediti in začel sem iskati trenerja preko spleta in takrat naletel, da obstaja fitnes trener Maribor pri katerem se lahko izvajajo različne vadbe. Kajti najbolj me je bilo strah, da bi mi kakšen fitnes trener Maribor naredil načrt vadbe, ki mi nikakor ne bi ustrezal, tako pa sem videl, da ima ta osebni trener več načinov vadbe:

  • Individualni trening,
  • Vzdržljivostni trening,
  • TRX trening,
  • Trening doma,
  • Kondicijska priprava.

To mi je bilo neizmerno všeč in takšen fitnes trener Maribor bi mi odgovarjal, sem si takrat rekel, videl sem tudi, da izvaja svetovanje, sestavi jedilnike in izvaja meritve, tako da sem ga poklical. Zmenila sva se za prvi trening in komaj sem ga čakal, čeprav danes ko nazaj pogledam, ga raje nebi. Ker sem mislil, da bom na prvem treningu bolj klepetal o sebi, pa žal ni bilo tako, takoj sem se moral preobleči in skozi vadbo je fitnes trener Maribor vse zvedel o meni. Tako je točno videl, kaj potrebujem, kakšni naj bodo jedilniki in kako bom telovadil, jaz pa sem skoraj umrl od utrujenosti. 

To je dober fitnes trener Maribor, ko skozi vadbo vidi vse, kar ti potrebuješ, da boš naredil nekaj iz sebe. Takrat sem bil jezen nanj, danes pa sem mu neizmerno hvaležen, saj sem shujšal in izoblikoval telo tako, da sem še sam presenečen, fitnes trener Maribor pa zadovoljen z rezultatom, ki sva ga skupaj dosegla.