Ducat Prodam hišo Prodam hišo je nekaj, kar se definitivno marsikdo vpraša

Prodam hišo je nekaj, kar se definitivno marsikdo vpraša

Prodam hišo je nekaj, kar se definitivno marsikdo vpraša

Nekaj časa nazaj sem podedovala hišo mojega strica. On si je to, že od nekdaj želel, da bi to hišo dal meni, a jaz sem mu vedno govorila, da ne vem, kaj bi s to hišo. Hiša je načeloma bila res daleč stran od tam, kjer sem delala in nisem vedela, kaj točno bi naredila z njo. Najprej sem razmišljala, da bi to hišo dala v najem, potem pa sem ugotovila, da bi se mi malo bolj splačalo, če jo prodal. Prodam hišo je tako postalo del mojega razmišljanja vsak dan.

Res sem razmišljala o tem oče prodam hišo ali ne, saj se mi ni dalo ukvarjati z najemninami in podobno. Vedela sem, da mi bo ta denar seveda prišel prav tudi pri moji gradnji, ki sem jo želela izvesti v naslednjih nekaj letih. Bolj kot sem razmišljala o temu, bolj sem razmišljala o temu, da bom hišo prodala. Ugotovila sem, da se mi bo res splačalo, saj bom lahko lepo nadaljevala svoj projekt bližje moji službi. S fantom sva se odločila, da prodam hišo. Tudi on me je seveda pri tej odločitvi podpiral.

Skupaj sva lepo dodala neko ceno za to hišo in hiša je bila podana res zelo hitro. Vedela sem, da bi me stric razumel, saj sem mu govorila, da s to hišo bo morala delati nič in mi je tudi sam predlagal, da jo lahko dam v najem ali pa jo celo prodal. Na koncu sem se res odločila, da bom hišo prodala.

To je bila definitivno najboljša odločitev, ki sem jo sprejela in prodala sem jo tudi zelo hitro. Denar, ki sem ga dobila, sem ga vložila v najino hišo, saj sva si s fantom gradila hišo že kar nekaj časa. Moj stric je očitno vedel, da mi bo denar prišel res prav, saj je vedel za moj projekt oziroma za najin projekt.