Ducat Elektrika Kako pomembna je elektrika, če greste kampirat

Kako pomembna je elektrika, če greste kampirat

Že od nekdaj sem si želela kampirati, tako sem spoznala fanta s katerim sem šla prvič kampirat za 7 dni. Sprva mi elektrika sploh ni bila pomembna, tako da sva šla kampirat čisto brez planov, a že po tretjem dnevu sva močno pogrešala to, da bi si saj eno kavico lahko skuhala pri najinem šotoru, vendar nisva imela štedilnika. Šla v sam center in si kupila majhen štedilnik in par posod, vedela sva, da je v kampu elektrika in da potrebujeva še kabel, da si jo bova pripeljala do šotora. 

Prej sva še sla vprašat, koliko nas elektrika pride in si kasneje vse to uredila. Potem pa se je najin dopust šele začel, res sva začela uživati, tako sva si pripravljala zajtrke in večerje kar pred šotorom, kosila pa sva hodila jest ven. Videla sva, da elektrika pri kampiranju pride res prav, kajti šele potem je to tisti pravi čas kampiranja, ko si lahko jedi pripraviš pri šotoru in ne rabiš hoditi za vsako malenkost v trgovino. 

Tako sva naredila plane za naslednje leto, kaj vse potrebujeva, da bo najino kampiranje še lepše. Na vse sva mislila, tudi na majhen hladilnik, da bo določena hrana in pijača mrzla tudi v najhujši vročini. Tako sva imela čas, da do poletja kupiva vse potrebno za tako rečeno moderno kampiranje. Prvič sva res mislila, da elektrika ni pomembna, a sva kmalu ugotovila,  da pa jo je res fajn imeti. Šele potem doživiš tisto pravo kampiranje, ko lahko v pižami spiješ prvo jutranjo kavo in na koncu dneva gledaš sončni zahod in si pripravljaš večerjo.

Nama elektrika pri kampiranju pomeni ogromno, mogoče, če bi kampirala le eno do dve nočitve, je ne bi potrebovala, če pa je kampiranje najin letni dopust, pa je elektrika skorja na prvem mestu, to sva spoznala pri prvem kampiranju dlje časa.